Klanten aan het woord

Wat zeggen klanten over mij?
Een combinatie van een hoge werkdruk en mijzelf geen grenzen te stellen zorgde ervoor dat ik overspannen thuis kwam te zitten. Mijn probleem was dat ik verslaafd was aan mijn werk . De coaching heeft mij ontzettend geholpen om de oorzaak te definiëren en door de juiste tools te voorkomen dat ik terugval in mijn oude gedrag. Het heeft mij o.a. opgeleverd dat ik op tijd hulp vraag aan partner, vrienden en collega’s, risicomijdend gedrag (h)erkennen, hoe daar mee om te gaan en ervoor zorgen dat het mij niet belemmerd in mijn ontwikkeling en beter kunnen luisteren naar mijn gevoel. 1 op 1 coaching bij jou heb ik als zeer prettig ervaren. Ik moest een drempel over om mijn probleem te erkennen en te gaan werken aan de oplossing. Jouw persoonlijkheid en professionaliteit hebben mij daarbij enorm geholpen. Door het vertrouwen wat je als coach geeft durfde ik mijzelf kwetsbaar op te stellen en open te staan voor verandering van mijn gedrag.
Twan Groeneveld
Accountmanager
Claudia is betrokken, slim en resultaatgericht. Ze begint in de verkenning vaak intuïtief en gaat daarna snel over naar een gestructureerde aanpak. Met haar intuïtieve inzet weet ze vaak ook snel door te dringen tot de kern en of dat de vraag achter de vraag is of hetgeen onbesproken is? Ze haalt het boven water. Claudia is mensgericht en combineert dat op een natuurlijke wijze met haar resultaatgerichtheid.
Mike Louis
Senior Change Manager
Toen ik begin 2021 boventallig werd verklaard als gevolg van de COVID-19 pandemie, moest én wilde ik op zoek naar wat ik echt wilde doen in mijn verdere professionele carrière. Claudia heeft mij figuurlijk bij de hand genomen en me op een heel relaxte en prettige manier laten inzien waar mijn kracht lag, maar ook wat mijn valkuilen zijn. Zij liet mij beseffen wat ik al jaren mis, maar ook waarom ik bepaalde vorige functies juist zo leuk vond. Ze stelde de juiste vragen, luisterde aandachtig en kwam uiteindelijk met een conclusie die de spreekwoordelijke spijker op zijn kop sloeg. Ik wil Claudia bedanken voor haar professionele, maar ook informele en prettige aanpak. Ik heb veel over mijzelf geleerd dat ik niet alleen professioneel, maar ook privé kan toepassen.
Ivo Lette
Werkzoekend