INSPIRE TO SPARKLE

Referenties van mijn klanten over directie en management coaching.

REFERENTIES

InsparCle: directie en management coach voor directeuren/ondernemers en management van MKB-bedrijven. InsparCle werkt met coachingtrajecten die afgestemd worden op de organisatie, met als doel organisaties in het geheel en directies en management in het bijzonder weer helemaal in hun kracht te zetten. Uitgangspunten hierbij zijn veelal meer helderheid te krijgen over waarom ze doen wat ze doen, waar ze energie van krijgen, wat hun kwaliteiten zijn en wat ze in essentie willen bereiken met hun bedrijf.

InsparCle, Inspire to Sparkle

Lees hier een selectie van referenties uit verschillende branches.
Claudia begint in de verkenning vaak intuïtief en gaat daarna snel over naar een gestructureerde aanpak. Met haar intuïtieve inzet weet ze vaak ook snel door te dringen tot de kern en of dat de vraag achter de vraag is of hetgeen onbesproken is.
industrie
5/5
Door een aantal ‘simpele’ en praktische tips kan ik direct in de praktijk zorgen dat ik snel rustiger wordt en niet direct vanuit heftige emoties reageer.
5/5

Een combinatie van een hoge werkdruk en mijzelf geen grenzen te stellen zorgde ervoor dat ik overspannen thuis kwam te zitten. Mijn probleem was dat ik verslaafd was aan mijn werk. In een gesprek met mijn direct leidinggevende gaf hijzelf aan dat hij goede ervaringen heeft gehad met Claudia.

Erkenning van het probleem is het begin van de oplossing. Daarbij heeft coaching mij ontzettend geholpen om de oorzaak te definiëren en werden de juiste tools aangereikt om te voorkomen dat je terugvalt in je oude gedrag.

Opgeleverd:

– Zaken kunnen overdragen en erop vertrouwen dat het goed komt
– Op tijd hulp vragen aan partner, vrienden en collega’s.
– Risicomijdend gedrag erkennen, hoe daar mee om te gaan en ervoor zorgen dat het mij niet belemmerd in mijn ontwikkeling
– Beter kunnen luisteren

1 op 1 coaching bij jou heb ik als zeer prettig ervaren. Ik moest een drempel over om mijn probleem te erkennen en te gaan werken aan de oplossing. Jouw persoonlijkheid en professionaliteit hebben mij daarbij enorm geholpen. Door het vertrouwen wat je als coach geeft durfde ik mijzelf kwetsbaar op te stellen en open te staan voor verandering van mijn gedrag.
Transport
5/5
Ook toe aan een volgende stap? Een next level in leidinggeven? InsparCle is jouw directie / management coach
Claudia heeft mij figuurlijk bij de hand genomen en me op een heel relaxte en prettige manier laten inzien waar mijn kracht lag, maar ook wat mijn valkuilen zijn. Zij liet mij beseffen wat ik al jaren mis, maar ook waarom ik bepaalde vorige functies juist zo leuk vond. Ze stelde de juiste vragen, luisterde aandachtig en kwam uiteindelijk met een conclusie die de spreekwoordelijke spijker op zijn kop sloeg. Ik heb veel over mijzelf geleerd dat ik niet alleen professioneel, maar ook privé kan toepassen.
Manager in de foodindustrie
5/5
Als ik geen coaching van jou had gehad was ik gestopt met mijn bedrijf of mijn medewerkers waren gillend bij mij weggerend.
5/5
Door praktische tools en begeleiding kan ik nu beter en makkelijker mijn medewerkers begeleiden waardoor er meer verantwoordelijkheid wordt genomen en iedereen elkaar beter begrijpt.
5/5

in jOUW kracht als directeur

Via directie coaching

Gedurende een aantal maanden gaan we aan de slag om te zorgen dat je meer rust en balans krijgt en dat je makkelijker zaken kunt loslaten. 

Weer helemaal in je kracht, zodat je anderen kunt inspireren en kunt doen wat jij het liefst doet binnen jouw onderneming.

Spreekt dat aan? Lees hier meer

Naar een next level als manager

Via management coaching

Samen gaan we aan de slag om jouw meer in je kracht te zetten als manager, meer gericht op coachend leidinggeven.

Zodat je mensen begeleid om zelf verantwoordelijkheid te nemen en jij niet altijd meer alleen die kar hoeft te trekken. 

Spreekt dat aan? Lees hier meer