COACHING

Individuele Coaching

Iedereen heeft talenten en kwaliteiten. Wanneer je deze benut ga je stralen en kom je in je kracht te staan. Tijdens de coaching werken we aan het vergroten van je zelfinzicht, wie ben ik en waar sta ik voor. We streven naar focus, balans, concrete doelen en het verbeteren van prestaties. Samen gaan we gaan op zoek naar jouw volledig potentieel. 

Ik coach medewerkers, management en directie om te zorgen dat een ieder weer in zijn kracht komt te staan, de bezieling weer ontstaat en te zorgen dat zowel werknemer als werkgever weer verbonden zijn.

Management Coaching

Het creëren van bezielde, klantgerichte organisaties begint bij het echt horen en zien van de ander. Maar voordat je de ander kunt horen en zien zal je eerst jezelf moeten kunnen zien en horen. Daarna kun je ander in zijn kracht zetten.

Hoe houd je jezelf scherp en bij wie kun jij terecht voor inspiratie? Hoe houd je plezier in je werk? Waar beleef jij plezier aan, waar loopt je energie op weg en hoe kun je dat voor jezelf verbeteren? Maar ook hoe inspireer je de medewerkers, hoe vergroot je de klantgerichtheid en de effectiviteit.

 

Laten we verbinden