COACHING VOOR MKB-DIRECTIE EN MANAGEMENT

Jouw medewerkers inspireren, met vertrouwen zaken kunnen loslaten én balans tussen werk en privé

COACHING

Het creëren van bezielde, klantgerichte organisaties begint bij het echt horen en zien van de ander. Maar voordat je de ander kunt horen en zien zal je eerst jezelf moeten kunnen zien en horen. Daarna kun je ander in zijn kracht zetten.

Hoe houd je jezelf scherp en bij wie kun jij terecht voor inspiratie? Hoe houd je plezier in je werk? Waar beleef jij plezier aan, waar loopt je energie op weg en hoe kun je dat voor jezelf verbeteren? Maar ook hoe inspireer je de medewerkers, hoe vergroot je de klantgerichtheid en de effectiviteit. Daar gaan we samen mee aan de slag via coaching.

Via coaching werken we samen toe naar een organisatie waarin medewerkers zich gehoord en gezien voelen en graag voor je willen werken en waar gestelde (omzet)doelen worden behaald.

Ervaring van andere directeuren en managers

Als ik geen coaching van jou had gehad was ik gestopt met mijn bedrijf of mijn medewerkers waren gillend bij mij weggerend.
5/5
Door een aantal ‘simpele’ en praktische tips kan ik direct in de praktijk zorgen dat ik snel rustiger wordt en niet direct vanuit heftige emoties reageer.
5/5

In jouw kracht als directeur

Via directie coaching

Naar een next level als manager

Via management coaching

GERELATEERDE PAGINA'S

Bekijk hier ook andere gerelateerde pagina’s voor meer informatie over Insparcle, mijn aanpak en hoe andere directeuren mijn coaching ervaren.