Training Coachend Leiderschap

Meer coachend leiden zorgt voor meer verbondenheid en eigenaarschap binnen de organisatie

Coachend Leiderschap Training

De wereld om ons heen verandert steeds sneller en vraagt steeds meer aanpassingsvermogen van organisaties én medewerkers. Dit vraagt ook om een andere vorm van leidinggeven. Zodat medewerkers in hun blijven kracht staan, zelfstandig kunnen werken en wendbaar blijven om samen met de organisatie in te blijven spelen op de ontwikkelingen in de markt en de wereld. De tijd van managen ligt achter ons en heeft plaatsgemaakt voor Coachend Leiderschap. Wij verzorgen een Coachend Leiderschap Training voor leiders die daar in willen ontwikkelen.

Coachend leiderschap creëert zelfstandige medewerkers

Leiderschap gaat over vertrouwen en samenwerken. Leiders focussen op mensen, inspireren, ontwikkelen en werken aan sterke teams. Uiteraard moet je nog steeds een duidelijke strategie kunnen bepalen en knopen durven doorhakken, maar aandacht voor de medewerkers en diens behoefte, ruimte voor groei en emoties zijn essentieel bij het creëren van zelfstandige en betrokken medewerkers. Dit alles samen is waar we onze Coachend Leiderschap Training over gaat. 

Lees meer over de Coachend Leiderschap Training

Wat biedt de Training Coachend Leiderschap

Tijdens de training coachend leiderschap behandelen we een stukje theorie en gaan daarnaast praktisch aan de slag.

We kijken niet alleen naar ‘hoe het hoort’, maar vooral ook waar sta jij nu als leidinggevende en wat kun je nog ontwikkelen om als coachend leider de organisatie te laten groeien naar een nog meer klantgerichte en professionelere organisatie met meer verbondenheid en eigenaarschap.

Bekijk de inhoud van de training 

Programma Inhoud

De Coachend Leiderschap Training is erop gericht je enthousiast te maken over hoe coachend leiderschap jouw rol als leider kan versterken. Daarnaast krijg je natuurlijk de tools en vaardigheden aangereikt om als coachend leider ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Onderdelen die tijdens de training aanbod komen zijn:

  • Communicatie
  • (zonder oordeel) Luisteren
  • Situationeel leidinggeven
  • Kwaliteiten en belemmeringen
  • Cirkel van Invloed
  • Hoe bevorder je eigenaarschap
  • Voeren van het goede gesprek

Interesse in deze Coachend Leiderschap Training? Neem contact op