ER ZIJN ALTIJD MEERDERE KEUZES

Als coachend leider werken vanuit jouw kracht, in verbinding, met rust en focus.

KEUZEMODEL: TOOLKIT MET TRAININGEN EN SESSIES

Elk coachingtraject is vanzelfsprekend anders, want iedere directeur/ ondernemer, manager en organisatie zijn anders. En om iedereen volledig in zijn of haar kracht te zetten is het essentieel om te kijken wat de huidige situatie is, wat het vraagstuk is, waar de kwaliteiten en talenten liggen van mijn cliënten en om te kijken hoe we samen weer helemaal naar die sparkle toe kunnen werken. 

Aangezien elk coachingtraject maatwerk is, werk ik met een keuzemodel: een toolkit met verschillende trainingen waaruit die trainingen en sessies gekozen en ingezet worden die echt van toegevoegde waarde zijn in het traject.  

Bekijk de verschillende trainingen en sessies

Strategie, kernwaarden & Purpose Sessie

Tijdens de Strategie Sessie gaan we de stip op de horizon bepalen; waar wil je de komende jaren naartoe werken met de organisatie? Het doel van deze sessie is om een tool te hebben om jouw passie uit te dragen naar de organisatie, klanten en andere stakeholders.

Vison Board Workshop

Tijdens de Vision Board Workshop wordt invulling gegeven aan de WHY,  de doelstellingen voor jouw team en de kernwaarden die van belang zijn. Deze workshop maakt de doelen nog concreter en legt de focus op datgene waar je voor gaat en voor staat.

Verkopen vanuit verbinding Programma

Tijdens het 'Verkopen vanuit Verbinding Programma' leer je op een vraaggestuurde manier te verbinden met de klant, behoeftes te ontdekken en vanuit verbinding te verkopen. Ook wordt ingegaan op het creëren van een uitzonderlijke klantbeleving organisatie breed. 

Coachend Leiderschap Training

De huidige tijd vraagt om Coachend Leiderschap. Leiderschap gaat over vertrouwen en samenwerken. Leiders focussen op mensen, inspireren, ontwikkelen en werken aan sterke teams. Dit alles komt aan bod in de Coachend Leiderschap Training.

Ervaring van andere directeuren en managers

Als ik geen coaching van jou had gehad was ik gestopt met mijn bedrijf of mijn medewerkers waren gillend bij mij weggerend.
5/5
Door een aantal ‘simpele’ en praktische tips kan ik direct in de praktijk zorgen dat ik snel rustiger wordt en niet direct vanuit heftige emoties reageer.
5/5