INSPIRE TO SPARKLE

Over InsparCle en over Claudia

OVER INSPARCLE

InsparCle verzorgt coachtrajecten voor MKB-directies en MKB-managementleden. Ieder coachingtraject is vanzelfsprekend anders, want iedere directeur/ ondernemer, manager en organisatie zijn anders.

Claudia Lette van InsparCle: “Juist dat elk coachingtraject anders is en eigenlijk maatwerk maakt het voor mij ook zo mooi: kijken waar de kwaliteiten en talenten liggen van mijn cliënten, kijken hoe we samen weer helemaal naar die sparkle toe kunnen werken. Want wie wil er nou niet met een sparkle in zijn ogen aan de slag? Vandaar ook InsparCle: Inspire to sparkle.”.

InsparCle: Inspire to sparkle.
Ook toe aan een volgende stap als directeur of manager?

Over Claudia

Mijn overtuiging:
Ik geloof dat wanneer mensen oprecht gehoord en gezien worden, ze gaan stralen, de sparkle in de ogen verschijnt, er bezieling ontstaat en mensen in hun kracht komen te staan. Wanneer de organisatie, management en medewerkers in hun kracht staan zullen ze met hun energie en passie de klanten oprecht kunnen zien en horen. Hierdoor krijg je klanten die bij je passen, met je weglopen en zorgen voor nog meer klanten.
Claudia Lette
InsparCle

Mijn visie in het kort

In deze video neem ik je mee in waar ik in geloof, wat dit jou kan opleveren als organisatie en mijn missie. 

Wil je weten hoe ik werk? Lees hier meer over mijn aanpak.

Golden-circle-nieuw-vierkant 600x600px

Why, How and What

Een van de middelen die ik inzet om een organisatie en zijn medewerkers in hun kracht te zetten is de InsparCle Strategie & Waarden sessie. We bepalen jouw ‘stip op de horizon’, de visie. We kijken waarom je als organisatie doet wat je doet en of dat aansluit bij jullie visie en missie. We gaan hierbij aan de slag met het maken van een golden circle voor de organisatie waarbij we inzicht krijgen in de WHY, How en What. We kijken naar hoe jullie dit kunnen gaan bereiken.

Ervaring

De afgelopen jaren heb ik binnen diverse sectoren verschillende rollen vervuld. De laatste jaren in de rol van Country Manager vooral als dienend leider, coach en inspirator. Het verder brengen van de start-up organisatie naar een professionele organisatie, het internationaal opzetten en doorvoeren van een cultuur verandering en het uitwerken en opzetten van de nieuwe strategie met als doel het opzetten van een krachtige meer klantgerichte organisatie. 

Nu zet ik al mijn ervaring, gecombineerd met mijn opleiding aan de HES en diverse Management development,  leiderschaps- en coaching programma’s, in voor het coachen, trainen en begeleiden van MKB organisaties.                                      

Persoonlijk

  • Getrouwd met Robin, een dochter van 17 en een zoon van 14
  • We hebben een hond Jikke (Friese Stabij)
  • Dol op sporten zoals tennissen en paardrijden
  • Ik hou van creatieve dingen doen zoals taarten baken en visuals maken
  • Ik heb jarenlang op het hoogste niveau gesoftbald
  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd
  • Eerlijkheid duurt het langst
  • Op zoek naar de WHY door luisteren, zien en aanvoelen zonder oordeel is mijn kracht
  • Zonder wrijving geen glans